MEDIAJÄRJESTELYT TALOSYKE AREENALLA 
Mediavastaava otteluiden aikana: Manageri Teijo Jalonen teijo.jalonen@hotmail.com puh: 040-5476 206 
Akkreditointi: Ottelupäivänä arkisin ma-pe klo 14.00 mennessä. Viikonlopun otteluihin la-su klo 12.00 mennessä. 
Akkreditointiosoite: kjt.edustus@gmail.com 
Parkkipaikat: Medialle ei ole merkittyjä parkkipaikkoja.  
Akkreditointi/sisäänkäynti halliin: Lipunmyynnin kautta. Jätä täytetty akkreditointilomake ja kopio pressikortista lipunmyyntiin. 
Kulkureitti mediakatsomoon:  Erillistä mediakatsomoa ei ole. 
Kulkureitti kuvauspaikalle:  Lehtikuvaajat: Ensimmäinen kuvauspaikka on kaukalon vieressä kotijoukkueen oikealla puolella. Käynti pukukoppikäytävän kautta. Toinen kuvauspaikka sijaitsee pääkatsomon ja jääkoneen tallin välisellä huoltokäytävällä. Kolmas kuvauspaikka on Talosyke Areenan kahviotasanne. Tv-kuvaajat: Erillistä TV-kuvauspaikkaa ei ole. 
Mediamateriaalin jakopiste: HUOM! ainoastaan lipunmyyntipisteessä. 
Mediakatsomon varustelutaso: Ei erillistä mediakatsomoa. Hallissa on langaton verkkoyhteys tietokoneelle. 
Siirtyminen pukukoppikäytävälle: Sisäkautta järjestysmiehen ohjauksen ja valvonnan kautta. 
Ottelun jälkeiset käytännöt: Ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus Talosyke Areenan kahviossa, joka sijaitsee toisessa kerroksessa. (Huom!Tämä on uusi käytäntö).  Molempien joukkueiden valmentajat tulevat ottelun jälkeen haastatteluja varten samanaikaisesti. KJT-pelaajia haastatellaan pukukoppikäytävällä, siihen erikseen varatulla paikolla. Vierasjoukkueen pelaajia voi haastatella erikseen varatulla paikalla vieraspukukoppikäytävällä. 
Haastattelupisteiden sijainti: Kotijoukkueen pukukopin ulkopuolella yksi haastattelupaikkaa ja yksi vierasjoukkueen kopin ulkopuolella. 
Ottelupöytäkirjat ottelun jälkeen: Ei jaeta. Täydelliset pöytäkirjat reaaliaikaisesti Internetistä osoitteesta: www.finhockey.fi. 

 
 
Hallin sulkeminen: Arki-iltoina pari tuntia pelin päättymisen jälkeen, viikonloppuisin noin klo 23.30. 
Ottelutapahtumien ulkopuoliset haastattelupyynnöt: Joukkueenjohtaja Teijo Jalonen,040-5476 206 tai kjt.edustus@gmail.com